Tilbud!
,

Magformers -14

Original price was: 158 kr..Current price is: 143 kr..

Oplev Magformers -14 med magnetiske byggeklodser, der stimulerer kreativitet og læring. Skab fantasifulde konstruktioner med uendelige muligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800284074744 Kategorier: ,

Oplev magien ved kreativ leg med Magformers 14. Dette fantastiske basissæt giver dit barn mulighed for at bygge og skabe i timevis med en kombination af farverige trekanter og firkanter. De 14 magnetiske brikker inkluderer 8 trekanter og 6 firkanter, hvilket åbner op for en verden af muligheder. Hver brik har kraftfulde indbyggede magneter, der gør det legende let at sætte dem sammen og tage dem fra hinanden igen.

Forestil dig det glædesfyldte ansigt på dit barn, når de først opdager, hvor let det er at skabe en vidunderlig bold eller et charmerende hus. Hver eneste konstruktion, de opbygger, stimulerer deres fantasi og nysgerrighed. Magformers er ikke blot et legetøj; det er et læringsredskab, der fremmer udviklingen af logisk tænkning, problemløsning og motoriske færdigheder.

Farbalaerne i Magformers-brikkerne er ikke kun visuelt tiltalende, men de fungerer også som en indgang til at lære om farver og former. Gennem leg med de forskellige geometriske former kan dit barn forstå grundlæggende matematiske koncepter, som vil komme dem til gode i fremtiden. Når de bygger, lærer de også om balance og stabilitet, hvilket er grundlæggende for enhver arkitekts arbejde.

Sættet er designet til at være kompatibelt med alle øvrige Magformers sæt, hvilket gør det til en perfekt tilføjelse til enhver samling. Forestil dig de uendelige muligheder, når dit barn kan kombinere dette basissæt med andre Magformers sæt. Det åbner op for muligheden for større, mere komplekse konstruktioner, der virkelig kan udfordre deres kreative grænser.

Magformers er ikke kun for børn – det er også en perfekt aktivitet for familieaktiviteter eller legeaftaler, hvor børn kan samarbejde, dele ideer og udfordre hinanden til at bygge forskellige strukturer. Det er en fantastisk måde at styrke sociale relationer og teamwork på, alt imens børnene har det sjovt.

Sikkerhed er altid en prioritet, og Magformers er lavet af BPA-fri, holdbar plast, der er designet til at modstå slid og tåre, hvilket betyder, at de kan modstå timevis af leg både indendørs og udendørs.

Invester i dit barns kreative udfoldelse og læring med Magformers 14. Med dette sæt i hånden vil hver legestund være en rejse gennem en verden af farver, former og uendelige muligheder. Giv dit barn værktøjerne til at skabe sin egen fantasi i en oplevelsesrig og lærerig ramme. Magformers er ikke bare legetøj; det er en indgang til en verden af opdagelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers -14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.