Tilbud!
,

Magformers Amazing Transform Vehicle set

Original price was: 280 kr..Current price is: 255 kr..

Oplev Magformers Amazing Transform Vehicle set – stimulerer kreativitet og logisk tænkning med farverige magneter til timevis af byggeleg.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387301822603802 Kategorier: ,

Oplev uendelige muligheder med Magformers Amazing Transform Vehicle set, et legesæt designet til at stimulere børns fantasi og kreativitet. Dette fantastiske sæt indeholder 17 farverige dele, der kan kombineres på utallige måder, hvilket giver børnene mulighed for at bygge 30 forskellige unikke køretøjer. Hver del er stærkt magnetisk og lavet af holdbart plast, så de nemt kan samles og skilles ad, hvilket fremmer både leg og læring.

Forestil dig det øjeblik, dit barn åbner op for denne skat af byggeklodser. Det vil være som at åbne en verden af eventyr, hvor barrieren mellem leg og læring bliver visket ud. Med de magnetiske komponenter kan dit barn opleve den fantastiske følelse af at konstruere sit eget univers. Fra sportsvogne til brandbiler og rumskibe – alle drømme kan blive til virkelighed. Hver bygning med Magformers er ikke kun sjov, men den udvikler også vitale færdigheder såsom problemløsning, motorik og rumlig forståelse.

Det medfølgende inspirationshæfte fungerer som en guide, der vækker kreativiteten. Her er der ikke bare billeder, men også idéer til at udforske, hvordan forskellige former og farver kan samles på innovative måder. Dette hæfte åbner op for komplicerede strukturer, der udfordrer og motiverer, så børnene kan lære, mens de leger. Når de ser deres skabelser tage form, får de en følelse af præstation, som vil booste deres selvtillid og glæde ved at lære.

Magformers Amazing Transform Vehicle set er ikke bare et sæt med klodser; det er et værktøj til at forstå fysikkens love og matematikens grundprincipper. Hver gang dit barn klipper og samler, lærer de om balance, tyngdekraft og konstruktion. De vil også bedre forstå, hvordan forskellige køretøjer fungerer, og hvordan de kan manipulere design for at få dem til at køre mere effektivt. Det er en spilleplads for sindet.

Og bedst af alt, dette sæt er designet til at være socialt, så flere børn kan lege sammen. Samarbejdet med venner og søskende stimulerer kommunikation og social interaktion. Tænk på, hvilken glæde der er i at vise, hvordan deres skabelse virker, og dele deres idéer med hinanden. Magformers styrker ikke kun deres evner i STEM-fag (Science, Technology, Engineering, Mathematics), men bygger også relationer og lærer vigtigheden af teamwork.

Så gør dig klar til at tage del i et magisk byggeeventyr med Magformers Amazing Transform Vehicle set. Dette legesæt lover mere end blot timer af sjov; det leverer en lærerig oplevelse, der giver børnene mulighed for at udforske, skabe og drømme stort. Giv dit barn værktøjerne til at bygge deres egen fremtid, én magnetisk del ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers Amazing Transform Vehicle set”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.