Tilbud!
,

Magnetklodser – Magicube Green 64 – Geomag

Original price was: 1.200 kr..Current price is: 1.050 kr..

Oplev kreativ leg med Magicube Green 64 fra Geomag – unikke magnetklodser der stimulerer motorik og fantasi for timevis af sjov og læring.

Køb her

Varenummer (SKU): 10422500089280489 Kategorier: ,

Oplev magien ved kreativ leg med Magicube Green 64 fra Geomag – et innovativt byggesæt, der åbner døren til en verden af ubegribelig fantasi og læring. Dette unikke sæt består af 64 magnetiske klodser, der i samspil med børnets nysgerrighed og opfindsomhed skaber uendelige byggeprojekter og eventyr.

Hver klods i Magicube spænder over en række strålende farver og former, der indbyder til både æstetisk glæde og legende læring. Den bløde grønne farve i sættet symboliserer vækstens glæde og naturens skønhed, og vil inspirere dit barn til at forbinde leg med naturen. Klodserne er designet til at være lette at håndtere for små hænder, så selv de mindste kan deltage i det kreative forløb – en fantastisk måde at opbygge deres motoriske færdigheder og håndstyrke på.

Magicube klodserne er bygget med stærke indbyggede magneter, der gør det muligt for dem at klæbe sammen på en næsten magisk måde. Dette giver muligheder for at skabe i tre dimensioner – fra spændende bygninger til fantasifulde figurer, der kan tage form på blot få sekunder. Hver klods har et unikt magnetisk system, der sikrer, at de holder sig sammen uanset hvilken retning, de forbindes.

Spillet med Magicube fremmer ikke blot kreativitet, men stimulerer også problemløsning og kritisk tænkning. Børn lærer at planlægge deres konstruktioner, eksperimentere med forskellige designs og tilpasse deres ideer, når de ser resultatet af deres arbejde. Dette fantastiske sæt opfordrer til samarbejdende leg, hvor børn kan bygge sammen, dele deres ideer og hjælpe hinanden med at realisere deres visioner.

Sikkerheden er i højsædet med Geomag, da alle klodserne er fremstillet af miljøvenlige materialer og er 100% fri for skadelige stoffer. Dette gør Magicube Green 64 til et trygt valg for både børn og forældre – et produkt, hvor bæredygtighed og leg går hånd i hånd.

Uanset om det er til fødselsdagsgave, som en del af legetøjsamlingen derhjemme eller endda som et pædagogisk redskab i skolen, vil Magicube Green 64 bringe glæde og læring. Den perfekte balance mellem sjov og læring gør det til et must-have for alle kreative sind. Giv dit barn muligheden for at udforske, skabe og lære i et farverigt univers – en verden, hvor drømme kan blive til virkelighed med kun nogle få magnetiske klodser. Magicube Green 64 er ikke blot legetøj; det er en uvurderlig ressource til barndommens undervisning i kreativitet, teamwork og koncentration. Træd ind i den magiske verden af byggeleg, og se hvordan idéer vokser og former sig til fantastiske kreationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magnetklodser – Magicube Green 64 – Geomag”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.