Magformers Police & Rescue set 26 pcs

243 kr.

Oplev kreative lege med Magformers Police & Rescue set. Byg din egen verden med 26 dele, der stimulerer fantasi og motoriske færdigheder på sjov vis

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800317137837 Kategori:

Opdag en verden af uendelige muligheder med Magformers Police & Rescue set, der indeholder 26 farverige magnetiske byggeklodser. Dette innovative sæt ligger i hjertet af kreativ leg og læring, og giver børn mulighed for at slippe deres fantasi løs, samtidig med at de udvikler deres motoriske færdigheder og rumlige forståelse. Med en inspirerende brochure, der guider til 30 forskellige konstruktioner, bliver læring til leg, og hvordan et enkelt sæt kan føre til store eventyr.

Forestil dig at dit barn ifører sig uniformen fra politiet og suser ud på gaden for at redde dagen. Med Magformers Police & Rescue set kan de bygge alt fra politistationer og brandbiler til redningshelikoptere og ambulancer. Hver gang de sætter klodserne sammen, åbner de op for en ny historie, en ny mission. De farverige geometriske former og de stærke magneter giver ikke kun en fantastisk legoplevelse, men stimulerer også barnets nysgerrighed og opfinderånd.

Konstruktionerne i sættet kan nemt skabes ved hjælp af de medfølgende guidelines. Børnene vil snart opdage, at når de forbinder de magnetiske stykker, skaber de ikke kun stabile figurer, men også struktur og design, der kan transformere sig lige foran deres øjne. Dette sæt er ikke bare et byggeleg, men en platform som fremmer kritisk tænkning og problemløsning. Hver gang de kæder komponenterne sammen, går det op for dem, hvordan forskellige former gik sammen for at danne komplekse strukturer. Det er her, magien sker.

Men det stopper ikke ved leg og læring – Magformers Police & Rescue set er også en legende læringsopportunity for både børn og voksne. Det er det perfekte redskab til at gøre læring om bygning, geometri, og design sjovt og engagerende. Når børnene eksperimenterer med at stable, forbinde og skubbe de magnetiske klodser, lærer de også om balance, stabilitet og symmetri.

Sættet er fremstillet af sikre, holdbare materialer og har en glat overflade, hvilket gør det nemt at håndtere for små hænder. De stærke magneter sikrer, at konstruktionerne er stabile og sjove at lege med, så de kan blive til en del af daglig lektøren.

Uanset om dit barn er eventyrlystent og ønsker at bygge en redningshelikopter, eller om de drømmer om at konstruere deres egen politistation, vil Magformers Police & Rescue sættet være den perfekte ledsager i deres byggeeventyr. Lad legene begynde, og oplev glæden ved at skabe, lære og opdage i en verden af farver og former.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magformers Police & Rescue set 26 pcs”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.