Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk

180 kr.

Opdag Magna-tiles Clear Colors med 8 rektangler, der stimulerer kreativitet og læring. Holdbare og farverige magneter giver timevis af leg og udvikling.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162665856 Kategori:

Opdag en verden af kreativitet og læring med Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk. Dette fantastiske sæt bringer en ny dimension til dit barns leg og læring med de farvestrålende rektangler, der er designet til at udfordre og stimulere deres fantasi.

Hver magnetisk flise i dette udvidelsessæt er mere end blot et byggemateriale; det er et redskab til at udvikle problemløsningsevner, hånd-øje-koordination og kreativ tænkning. Med 8 flotte rektangler i to forskellige størrelser – 4 store rektangler på 7,6 x 15,3 cm og 4 klassiske firkanter på 15,3 x 15,3 cm – får børn mulighed for at konstruere og forme uendelige strukturer. Uanset om det er høje tårne, farverige slotte eller komplekse mønstre, er mulighederne kun begrænset af børns fantasi.

Det gennemsigtige design betyder, at farverne kan undersøges fra begge sider, hvilket tilføjer et ekstra lag af skønhed og visuel nysgerrighed til børns kreative lege. Når de ser lys gennem de farverige fliser, vil de ikke kun bygge; de vil udforske fysikkens grundprincipper som refleksion og lysbrydning. Denne interaktive læring giver en dybere forståelse for verden omkring dem og gør leg både sjov og lærerig.

Magna-tiles er ikke kun designet til at stimulere kreativitet, men er også bygget til at holde til timer af leg. Hver flise er ramt formet og holdbar, hvilket betyder, at de nemt kan modstå hårdhændet leg og stadig fremvise deres farver som nye. Desuden gør den magnetiske funktion det muligt for børn at bygge i 3D, hvilket yderligere opfordrer dem til at tænke kritisk og udvikle rumlige færdigheder.

Dette udvidelsessæt er ikke kun perfekt til individuelle lege, men også ideelt til gruppeaktiviteter, hvor børn kan samarbejde om at skabe din drømmeverden. Det fremmer sociale færdigheder, da børn lærer at dele, kommunikere og respektere hinandens ideer, mens de arbejder sammen om at realisere deres visioner.

Magna-tiles er mere end blot legetøj; det er en investering i dit barns læring og udvikling. Giv dem muligheden for at udforske, skabe og lære gennem leg med Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk. – et produkt, der vil inspirere til timevis af sjov og kreativ udforskning. Sæt i gang med at bygge evner, der varer ved, med disse fantastiske magnetiske fliser, der sikrer, at hvert eneste design er en ny oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-tiles – Clear Colors Udvidelse Magnetsæt – Rektangler – 8 Stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.