Magna-Tiles – 75 stk. Magneter og dyr

1.811 kr.

Oplev kreativ leg med Magna-Tiles 75 stk – udvikl fantasi og motorik med farverige magneter og dyremotiver til timevis af underholdning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11711000834634404 Kategori:

Oplev en verden af kreativitet og læring med Magna-Tiles – 75 stk. Magneter og dyr. Dette fantastiske sæt introducerer børn til en magisk kombination af leg og læring, hvor fantasi og motoriske færdigheder forenes i en farverig leg. Hver pakke indeholder 75 magnetiske fliser, der inkluderer charmerende dyrefigurer fra junglen, savannen og det arktiske hav. Giv dit barn mulighed for at udforske og skabe sine egne unikke historier, mens de lærer om naturen og dyrelivet rundt om i verden.

Magna-Tiles er ikke bare et legetøj, men en grundsten i udviklingen af kreative evner og problemløsning. De magnetiske fliser gør det muligt for børn at bygge både 2D- og 3D-strukturer, hvilket stimulerer deres rumlige forståelse og eksperimenterende sind. Når din lille arkitekt sætter sig for at konstruere en junglescene med en majestætisk løve og farverige papegøjer, eller en arktisk verden med isbjørne og sæler, træner de samtidigt deres evner i logik og kritisk tænkning.

De levende farver og spændende design af dyrene fanger børns opmærksomhed og opfordrer til timevis af kreativ leg. Børnene lærer om farver, former og dyrenes egenskaber, mens de bygger og skaber. Sættesammen kan figurerne skabes til fantastiske scener, der ikke blot underholder, men også kan bruges som læringsværktøj, hvor børnene kan tale om dyrenes levesteder og adfærd. Dette lærer dem ikke blot om verden omkring dem, men også om empati og biodiversitet.

Magna-Tiles er også vejrbestandige, så de kan bruges både indendørs og udendørs, og de er designet til at være holdbare, hvilket sikrer, at de kan klare enhver leg. De glatte kanter og sikre magneter betyder, at dit barn kan lege uden bekymringer. Dette gør Magna-Tiles til et perfekt valg for både hjemmebrug og i institutioner som dagplejer, vuggestuer og skoler.

Og det bedste af det hele? Magna-Tiles kan kombineres med andre sæt, hvilket giver dine børn uendelige muligheder for at udvide deres legeunivers. Lad dem slippe deres kreativitet løs og blive inspireret af hinanden, mens de samarbejder om at skabe fantastiske konstruktioner. Det er ikke kun sjovt – det hjælper dem også med at udvikle sociale færdigheder og teamwork.

Inviter leg og læring ind i dit hjem med Magna-Tiles – 75 stk. Magneter og dyr. Giv dit barn et legetøj, der engagerer og uddanner, og som vil være med til at forme deres forståelse af verden gennem sjov og kreativitet. Det er tid til at udforske, bygge og opleve – eventyret venter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magna-Tiles – 75 stk. Magneter og dyr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.